Home » “Zeleni pojas” – Sačuvajmo naš okoliš

“Zeleni pojas” – Sačuvajmo naš okoliš

S ciljem širenja svijesti o važnosti održivog razvoja, INA je pokrenula program „Zeleni pojas“ u sklopu kojeg na suradnju poziva nevladine udruge i edukativne ustanove kako bi zajedničkim snagama pridonijeli očuvanju okoliša u lokalnim zajednicama. Kroz ovaj program sufinancirat će se projekti poput pošumljavanja, uređenja zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka, pošumljavanja opožarenih područja, edukacija o ekologiji te drugih aktivnosti u području održivog razvoja.

Poticanjem građana na veći angažman u aktivnostima očuvanja okoliša jača se i kolektivna društvena svijest o važnosti održivog razvoja u našim lokalnim zajednicama, ali i globalno te je stoga ovaj projekt uistinu dobrodošao kao podrška naporima u očuvanju okoliša. Uloga Ine ovdje će biti vidljiva kroz učinkovitu i sustavnu podršku, kako financijsku, tako i kroz sudjelovanje Ininog Kluba volontera u aktivnostima koje budu provođene u sklopu ovog projekta.

Osnovni kriteriji koji se uzimaju u obzir pri selekciji projekata su:
• stupanj povoljnog utjecaja na okoliš,
• članovi lokalne zajednice mogu biti uključeni u projekt te
• mogućnost realizacije projekta u roku od 6 mjeseci od odobrenja.

Kandidati koji se prijavljuju za program moraju, financijski ili materijalno, pridonijeti 20% od ukupnog budžeta namijenjenog za projekt.

Natječaj je otvoren do 15. rujna 2014., a svu dokumentaciju možete poslati na e-mail adresu zeleni.pojas@ina.hr ili poštom na Avenija Većeslava Holjevca 10, 10 020 Zagreb, Sektor korporativnih komunikacija, s naznakom: Natječaj za sufinanciranje projekata u području održivog razvoja. Dodatne informacije o Natječaju i samom programu možete dobiti i na telefonu 01 6451 571.

Imate ideju? Pridružite se i prijavite se natječaj!

POVEZANE VIJESTI
Skip to content