Home » Zeleni pojas 2016.

Zeleni pojas 2016.

Želite li učiniti nešto pozitivno za svoju lokalnu zajednicu, urediti park, očistiti rijeku u svom gradu? Pretvorite te ideje u stvarnost uključivanjem u "Zeleni pojas"! I ove godine INA "misli zeleno" te poziva sve organizacije civilnog društva, javne obrazovne ustanove, parkove prirode i dobrovoljna vatrogasna duštva u Hrvatskoj da osmisle ideje i projekte za očuvanje okoliša i prirode te ih ostvare uz financijsku podršku Ine i pomoć Ininog Kluba volontera.

Zeleni pojas je program koji se bavi pitanjima zaštite okoliša i prirode, u sklopu kojeg INA podržava i sufinancira projekte poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina i dječjih igrališta, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te drugih sličnih aktivnosti.

Cilj programa je ojačati svijest javnosti o važnosti očuvanja okoliša i potaknuti angažman građana u aktivnostima koje se odnose na dobrobit lokalne zajednice.

Zeleni pojas je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama (vrtići, škole, fakulteti), parkovima prirode te dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj.

Više informacija o programu “Zeleni pojas” možete pronaći ovdje. 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content