Home » Završna konferencija projekta “Oblak znanja za otok mogućnosti”

Završna konferencija projekta “Oblak znanja za otok mogućnosti”

Dana 21. rujna 2021. godine u Veloj Luci je održana završna konferencija projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti - stjecanje tržišnih kompetencija putem e-učenja“, kodnog broja UP.01.3.1.01.0079. Konferencija je održana s početkom u 11 sati u dvorani za konferencije hotela Korkyra, kao i online.

Projekt “Oblak znanja za otok mogućnosti” provodila je tvrtka Katus d.o.o. iz Zagreba u partnerstvu s udrugom Novi otok iz Vele Luke i Lokalnom akcijskom grupom „LAG 5“ iz Korčule, u razdoblju od ožujka 2019. do rujna 2021. godine.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020.“, u sklopu poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza lll“, s ciljem osposobljavanja mladih nezaposlenih osoba.

Vrijednost projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti“ je 824.525,06 kuna, a ugovor je potpisan sa Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Ukupno trajanje projekta bilo je 30 mjeseci, s početkom od dana potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava 26. ožujka 2019. godine.

Na završnoj konferenciji predstavnice nositelja projekta – Katica Smojver iz tvrtke Katus d.o.o. i Ivana Cetinić iz udruge Nove Otok, predstavile su ostvarene ciljeve i rezultate projekta, s detaljnim osvrtom na tijek njegove provedbe te izazove u realizaciji projektnih aktivnosti zbog pandemije COVID-19.

Predstavnica projektnog partnera LAG-a 5 Sanja Grbin također je sudjelovala na završnoj konferenciji, kao i sudionice projektnih aktivnosti programa osposobljavanja kojima se gđa. Smojver ovom prilikom posebno zahvalila.

REALIZIRANO U SKLOPU PROJEKTA
KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content