Home » Zagrebačka banka pokrenula “MOJ ZABA START”

Zagrebačka banka pokrenula “MOJ ZABA START”

Zagrebačka banka pokrenula je peto izdanje projekta Moj Zaba Start kroz koji se nagrađuju inovativne ideje i projekte u podruzetništvu, kulturi i znanosti te društvu. Kroz tri istoimena natječaja Zaba će i ove godine dodijeliti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, ali i omogućiti edukacije te promociju najboljih. Svi koji spremaju inovativan projekt mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja.

Poduzetništvo:

Zagrebačka banka poduprijet će najbolje projektne prijedloge iz područja novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i inovacija koji podrazumijevaju drugačiji, inovativan pristup poslovanju, a povezani su s pokretanjem poslovanja (startup) ili primjenom inovativnih rješenja u postojećem poslovanju kojim znatno utječu na razvoj poslovanja, generiranje prihoda, širenje i nova zapošljavanja.

Kultura:

Zagrebačka banka poduprijet će realizaciju najboljih projektnih prijedloga iz područja kulture, nezavisne kulturne scene te obrazovanja i znanosti koji uključuju primjenu novih madija i tehnologija u kulturi i umjetnosti te znanstvene i istraživačke projekte.

Društvo:

Zagrebačka banka poduprijet će realizaciju najboljih projektnih prijedloga koji na inovativan način rješavaju potrebe društvene zajednice te unapređuju svakodnevni život u zajednici potporom mladih, osobe s invaliditetom, osobama s posebnim potrebama, starijim osobama i potrebitima.

Deteljnije informacije o natječaju možete pronaći ovdje.

 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content