Home » Uvodna edukacija – kako provoditi volonterski program E-prodaja poljoprivrenih proizvoda

Uvodna edukacija – kako provoditi volonterski program E-prodaja poljoprivrenih proizvoda

Dana 23. siječnja 2023. započela je edukacija volontere LAG-a 5 – kako provoditi volonterski program E-prodaja poljoprivrednih proizvoda, organizirana u sklopu projekta Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima.

Volonterskim programom E-prodaja poljoprivrednih proizvoda pružit će se prilika obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (poljoprivrednicima) da savladaju korištenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija i iskoriste ih za plasiranje svojih proizvoda na tržište. Ujedno će komunicirati i s drugim poljoprivrednicima te pronalaziti nove načine kako održivo poslovati. Saznat će koje online platforme za plasiranje poljoprivrednih proizvoda postoje, ali i kako osmisliti i napraviti novu online platformu. Analizirat će se razne mogućnosti online prodaje i marketinga, kao što su virtualne tržnice na Facebook društvenoj mreži, razne aplikacije na pametnim uređajima na iOS i Android platformama, kako plasirati proizvod na ‘web shop-u’, kolike su investicije u online prodaju i marketing te kolika je njihova isplativost.

U provedbi aktivnosti programa očekuje se sudjelovanje minimalno dvadeset OPG-ova s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Svaki volonter radit će s četiri OPG-a, a predviđen angažman je minimalno deset sati. U uvodnoj edukaciji sudjeluje pet volontera LAG-a 5.

ESF lenta

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content