Home » Uspješna realizacija još tri projekta s 1. LAG natječaja za tip operacije 1.1.4.

Uspješna realizacija još tri projekta s 1. LAG natječaja za tip operacije 1.1.4.

OPG-ovi Lukša Hropić, Darko Romazinović i Milivoj Daničić uspješno su dovršili realizaciju svojih projekata odobrenih na 1. LAG natječaju za provedbu tipa operacije 1.1.4. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“, sukladnom tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

Nakon izvršenih kontrola na terenu od strane djelatnica LAG-a 5, te pozitivnih izvješća o posjetu lokaciji ulaganja prije isplate Agenciji za plaćanja u plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, odobreni su zahtjevi za isplatu korisnicima: OPG Lukša Hropić za održavanje i revitalizaciju maslinika i nasada vinove loze na otoku Lastovu, OPG Darko Romazinović za proširenje poslovanja OPG-a ulaganjem u kupnju zemljišta i OPG Milivoj Daničić za modernizaciju opreme i povećanje proizvodnih kapaciteta OPG-a.

Time je uspješno okončana realizacija još tri projekta s prvog LAG natječaja, kojima je odobreno 100%-tno financiranje prihvatljivih troškova u iznosu od 111.678,00 kn bespovratnih sredstava.

Čestitamo OPG-ovcima Lukša Hropić, Darko Romazinović i Milivoj Daničić!

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content