Home » Uspješna realizacija još dva projekta s 1. LAG natječaja za tip operacije 1.1.4.

Uspješna realizacija još dva projekta s 1. LAG natječaja za tip operacije 1.1.4.

OPG-ovi Levanat Leon i Matković Ivo uspješno su dovršili realizaciju svojih projekata odobrenih na 1. LAG natječaju za provedbu tipa operacije 1.1.4. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“, sukladnom tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

Nakon izvršenih kontrola na terenu od strane LAG-a 5, te pozitivnih izvješća o posjetu lokaciji ulaganja prije isplate Agenciji za plaćanja u plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, odobreni su zahtjevi za isplatu korisnicima OPG-u Levanat Leon za sadnju vinograda i modernizaciju proizvodnje i OPG-u Matković Ivo za moderniziranje poslovanja ulaganjem u rekonstrukciju objekta i novu opremu.

Time je uspješno okončana realizacija još dva projekta s prvog LAG natječaja, kojima je odobreno 100%-tno financiranje prihvatljivih troškova u iznosu od 111.678,00 kn bespovratnih sredstava.
Čestitamo OPG-ovcima Leon Levanat i Ivo Matković!

Do sada je u cijelosti isplaćeno 8 potpora odobrenih na 1. LAG natječaju za provedbu tipa operacije 1.1.4. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content