Home » U Opatiji održan sastanak mreže EUROPE DIRECT Hrvatska i partnera

U Opatiji održan sastanak mreže EUROPE DIRECT Hrvatska i partnera

U Opatiji je održan sastanak mreže EUROPE DIRECT Hrvatska i partnera na kojem je po prvi puta sudjelovala i predstavnica nedavno pokrenutog EUROPE DIRECT centra u Korčuli. 

 

Dvodnevni sastanak mreže EUROPE DIRECT Hrvatska i partnera održan je 24. i 25. listopada u Opatiji u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Sve prisutne pozdravio je voditelj Predstavništva Ognian Zlatev koji je zaželio toplu dobrodošlicu novom 11. EUROPE DIRECT centru, onome u Korčuli. U organizaciji koordinatorice Mreže Europe Direct Dijane Kuzman Štaudinger održano je niz radionica u svrhu izrade komunikacijskih planova centara za 2023. godinu .

Na sastanku su osim predstavnika 10 EUROPE DIRECT centara i Europskih dokumentacijskih centara, sudjelovali i predstavnici partnerskih institucija – Ministarstvo regionalog razvoja i EU fondova, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo kulture, Ured za udruge Vlade RH, Agencija za mobilnost i EU programe, s ciljem definiranja suradnje i zajedničkih aktivnosti u 2023. godini. 

 

POVEZANE VIJESTI
Skip to content