Home » U Dubrovniku održana radionica ”Određivanje indikatora i rezultata u projektnom prijedlogu”

U Dubrovniku održana radionica ”Određivanje indikatora i rezultata u projektnom prijedlogu”

Dana 31.03.2014. godine, volonteri LAG-a 5 sudjelovali su na radionici '' Određivanje indikatora i rezultata u projektnom prijedlogu'' održanoj u Dubrovniku.

Predavanju je nazočilo petnaestak sudionika među kojima su bili predstavnici raznih udruga Dubrovačko-neretvanske županije; DURA, Društvo naša djeca, KUD “Sv. Juraj Osojnik”, Udruga video, Art radionica Lazareti, Udruga kapja i mnogi drugi. Predavanje je organizirano od strane Udruge MI iz Splita, koja provodi program STEP za razvoj civilnog društva, u partnerstvu s udrugom Deša iz Dubrovnika.
Sudionicima su prezentirane upute za određivanje indikatora i korisni alati. Kroz praktičan rad u manjim grupama i kroz zajedničke diskusije nazočni su imali priliku unaprijediti svoje vještine po pitanju projektnog menadžmenta.
Voditelj radionice, gospodin Milan Bijelić je na praktičan i zanimljiv način potaknuo sudionike da kreiraju svoje projekte. Koristeći primjere loše prakse pomogao je svima da što jednostavnije uoče greške u vlastitim koracima i da iste što efikasnije isprave ne bi li njihovi projekti bili što konkurentniji na natječajima za EU fondove.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content