Home » Techsoup Balkans vodi program donacije softvera za nevladine organizacije

Techsoup Balkans vodi program donacije softvera za nevladine organizacije

Techsoup Balkans objavio je program donacije softvera za nevladine organizacije, od donatora Microsoft-a, Symantec-a, BitDefender-a i Google-a, a program vodi Zaklada Mozaik (Sarajevo) u suradnji sa Techsoup Global.

Na program donacije softvera mogu se prijaviti:
– Organizacije pravno registrirane unutar svoje države u regiji koju pokriva Techsoup Balkans (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo*, Makedonija i Srbija) i kojima su primarne aktivnosti sljedeće: mladi, žene, osobe s poteškoćama, očuvanje povijesnih i kulturnih spomenika, razvoja zajednica, te ostale organizacije koje se bave sličnim aktivnostima;
– Formalne religijske organizacije koje aktivno sudjeluju u razvoju zajednica.
Organizacije kojima zahtjevi za donaciju budu odobreni su obavezne platiti jednokratne administrativne troškove u iznosu 4-8% od tržišne cijene odabranih proizvoda Microsoft-a, BitDefender-a i Symantec-a.

Postupak prijave:
1. Predstavnici zainteresiranih organizacija se mogu registrirati na www.techsoupbalkans.com gdje prvo kreiraju svoj profil, te nakon toga ispune on line prijavu za svoju organizaciju;
2. Uz prijavu je obavezno priložiti sljedeće dokumente: registracija, OIB/PIB broj i statut organizacije ili druge dokumente koji potvrđuju vaše aktivnosti ako se radi o religijskim organizacijama.
Za sva dodatna pitanja ili informacije možete se obratiti na email: info@techsoupbalkans.org

POVEZANE VIJESTI
Skip to content