Home » Sudjelujte u Godišnjem programu za Akademije za politički razvoj u 2016. godini

Sudjelujte u Godišnjem programu za Akademije za politički razvoj u 2016. godini

Godišnji program Akademije za politički razvoj je jednogodišnji obrazovni ciklus namijenjen liderima i profesionalcima mlađe generacije iz različitih sektora društva: političkih stranaka, privatnog sektora, javne uprave, civilnog društva, akademske zajednice i medija. Rok za prijavu je 17. siječnja 2016.

Temeljni cilj programa je omogućiti dijalog, razmjenu iskustava i povezivanje izvrsnih mladih ljudi koji su etablirani u svojim profesijama i područjima djelovanja te žele usavršiti znanja i vještine potrebne za sudjelovanje u javnom životu.

U  proteklih 12 godina ovaj program je uspješno završilo više od 350 polaznika koji danas zauzimaju istaknuta mjesta u politici, javnoj upravi, civilnom društvu, medijima, poslovnom sektoru i akademskoj zajednici. Svi oni su članovi APR-a, djeluju kroz mrežu alumnija i sudjeluju kao predavači i stručnjaci u programima i projektima APR-a. Članice i članovi APR-a dobrovoljnom uplatom članarina sufinanciraju i dio troškova Godišnjeg programa.

Godišnji program se ostvaruje uz podršku Vijeća Europe, a Akademija za politički razvoj je jedna od 21 članice Udruženja škola za političko obrazovanje Vijeća Europe.

Više možete saznati na sljedećem linku: www.politicka-akademija.hr 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content