Home » Seminar “Osnove poduzetništva” održan u Razvojnoj agenciji Grada Dubrovnika

Seminar “Osnove poduzetništva” održan u Razvojnoj agenciji Grada Dubrovnika

Od 06. do 08. studenog 2014. u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika - DURA-e, održan je seminar “Osnove poduzetništva” sa predavačicom Aišom Milović, autoriziranom konzultanticom u HAMAG-u. Na seminaru je sudjelovalo petnaest sudionika, među kojima i volonter LAG-a 5 s Mljeta.

 

Ovaj seminar je pokrenula DURA u suradnji s HAMAG – BICRO-om, a namijenjen je poduzetnicima početnicima, ali i onima koji imaju samo poslovnu ideju. Neke od tema su bile razrada poslovne ideje, kupci, prodaja i marketing, zakonodavni okvir, potporne institucije, osnovni elementi financijskog poslovanja poduzetnika, računovodstvo i financije, poslovno i strateško planiranje te EU fondovi.

“Seminar mi je bio izuzetno korisan, te sam saznao mnoštvo novih informacija, ne samo teoretskih već i praktičnih. Predavačica se zaista potrudila da nam svo teoretsko znanje pojasni i praktičnim primjerima iz vlastitog iskustva. Osim toga, upoznao sam i mlade poduzetnike koji su trenutno u inkubatoru DURA-e, te već vode vlastite poslove i bore se s poduzetničkom klimom u Hrvatskoj. Oni su također iznijeli svoja dosadašnja iskustva, što je bilo vrlo edukativno”, rekao je volonter LAG-a 5, Josip Stražičić.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content