Home » Raspisan nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte

Raspisan nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) raspisuje nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte. Socijalno osjetljiva i društveno odgovorna u zajednici u kojoj posluje, RBA ovim putem nastavlja financijski pomagati humanitarne projekte te na taj način pomoći i doprinijeti zajednici.Natječaj za dodjelu donacija u ukupnom iznosu od 300.000,00 HRK raspisuje se u razdoblju od 07.09. do 30.09.2015. godine.

Sve pristupnice za Natječaj moraju stići najkasnije do 30. rujna 2015. godine u 16 sati na adresu navedenu u Pravilima natječaja, kategoriji “Pristupnica”. Sve pristupnice koje stignu nakon navedenoga datuma i vremenskoga roka neće se uzimati u obzir.
Uvjeti za sudionike: Sudionici Natječaja mogu biti udruge, klubovi, trgovačka društva i slične institucije s pravnom osobnošću sa sjedištem u Hrvatskoj, kojima je potrebna financijska pomoć za humanitarne projekte. Sudionici moraju biti registrirani (prema datumu na Rješenju o registraciji) najkasnije do 30. rujna 2014.godine – sve prijavnice sudionika registriranih iza navedenoga datuma neće se uzimati u obzir. Prijave fizičkih osoba neće se uzimati u obzir. Projekti koji nisu humanitarnoga karaktera u Natječaju neće se uzimati u obzir. Sudionik može prijaviti samo jedan projekt. RBA može dodijeliti donaciju sudioniku Natječaja u djelomično zatraženom iznosu. Projekti koji su u tijeku ili su već završili neće se uzimati u obzir. Sudionici Natječaja sami snose troškove prijave na isti. Dobitnici donacija na zahtjev RBA dužni su dostaviti pisano izvješće o provedbi prijavljenoga projekta. U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj prihvatljivih projekata, RBA zadržava pravo ne dodijeliti sva predviđena sredstva donacija.
Sve informacije možete pronaći ovdje. 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content