Home » Radionica programiranja mobilnih aplikacija

Radionica programiranja mobilnih aplikacija

Pozivamo sve zainteresirane nezaposlene mlade osobe s otoka Korčule da se prijave na besplatnu dvodnevnu radionicu na temu izrade mobilnih aplikacija, koja će se održati 7. i 8. listopada 2020. godine, online putem Google Hangouts aplikacije.

Radionica se organizira u sklopu projekta Uči dalje! financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ koji udruga Novi otok provodi u partnerstvu s LAG-om 5 i Sveučilištem u Dubrovniku. Namijenjena je zainteresiranim mladim i nezaposlenim osobama s otoka Korčule sa ili bez određenog iskustva u programiranju mobilnih aplikacija, koje su se susrele ili bi se željele baviti programiranjem.

Vrijeme održavanja:
• 7. listopad (srijeda) 17 – 21 h (1. dan)
• 8. listopad (četvrtak) 17 – 21 h (2. dan)

Radionica će biti održana online preko Google Hangouts aplikacije, a link za nastavu bit će poslan prijavljenim sudionicima mailom par dana prije početka radionice.

Teme koje će se obraditi:
Kako izgleda proces razvoja mobilnih aplikacija? Krenut ćemo od procesa dizajna, preko developmenta do krajnjih korisnika. Proći ćemo sve faze razvoja te pričati o tehnologijama i alatima koji se koriste u industriji.
Pričat ćemo o razlikama između iOS i Android platforme te, ako sami krećete u development, dobit ćete iz prve ruke preporuke i savjete o ulasku u svijet programiranja za pojedinu platformu.
Napravit ćemo i demo pregled svakog od alata te pogledati kako sve to izgleda na pravom primjeru.

Voditelji radionice imaju bogato petnaestgodišnje iskustvo u pripremi, izvedbi i optimizaciji projekata iz sfere digitalne produkcije, također i iskustvo u prenošenju znanja (kao gostujući predavač na visokom učilištu).

Prijave na radionicu vrše se isključivo putem ovoga linka: 

POVEZANE VIJESTI
Skip to content