Home » Radionica o seoskom turizmu i Digitalni katalog seoskog turizma u Hrvatskoj

Radionica o seoskom turizmu i Digitalni katalog seoskog turizma u Hrvatskoj

Udruga ruralnog turizma Hrvatske poziva na jednu od radionica “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske” koju organizira u suradnji s lokalnim akcijskim grupama i turističkim zajednicama na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Radionica će se održati:

– 29.11. (ponedjeljak) u Orebiću od 17 do 19 sati, u dvorani Općine Orebić, Obala pomoraca 24
– 30.11. (utorak) u Korčuli od 17 do 19 sati, u Centru za kulturu, Obala hrvatskih brodograditelja bb
– 01.12. (srijeda) u Slanom od 18 do 20 sati, u Zavičajoj kući Dubrovačkog primorja, Put od Jasenja 8
– 02.12.(četvrtak) u Konavlima (točno mjesto i vrijeme održavanja bit će dostavljeni naknadno)
– 03.12. (petak) u Metkoviću od 17 do 19 sati, u Villi Neretva, Krvavac II

Radionica je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, agroturizmi, ruralni objekti za smještaj, farme i sl.

Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove digitalne promocije, uz istovremenu prezentaciju web aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH.

Upisom u Digitalni katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima posredstvom web portala hrvatska.hr Hrvatske turističke zajednice.

Radionicu pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta provodi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske. Više o Udruzi možete  pronaći na www.idemonaselo.hr.

Sudjelovanje na radionici potvrdite do 29.11.2021. godine (ponedjeljak) putem web prijave na ovome linku, e-maila udruga.rth@gmail.com ili telefonski na 099 6650 634 (Dora).

Digitalni katalog – upute za korisnike aplikacije su u privitku.

Upute za korisnike.pdf

POVEZANE VIJESTI
Skip to content