Home » Radionica EU projekti u novom financijskom razdoblju 2021. – 2027.

Radionica EU projekti u novom financijskom razdoblju 2021. – 2027.

Udruga Novi otok u sklopu projekta „Uči dalje“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, organizira jednodnevnu radionicu (11. veljače) na temu financiranja projekata sredstvima iz nacionalnih i EU fondova. Radionicu će voditi dugogodišnji stručnjaci u području pripreme i provedbe projekata koji će predstaviti planove i pravila za novo financijsko razdoblje.

Sudjelovanje na radionici besplatno je i prvenstveno namijenjeno mladim nezaposlenim osobama s otoka Korčule koje žele saznati:

• što se može financirati kroz EU projekte i kako ih prijaviti,
• kako planirati financiranje projekata iz nacionalnih i EU fondova,
• koje su opcije financiranja projekata u novom financijskom razdoblju od 2021. do 2027. godine.

Radionica će se održati 11.2.2021. (četvrtak) u terminu od 17:00 do 20:00, putem online platforme ZOOM.

Zainteresirani za radionicu mogu se prijaviti putem ovoga linka.

Prijave su otvorene do 9.2.2021.

Broj prijava je ograničen zbog zadnjeg dijela radionice kada će sudionici moći postavljati pitanja, te saznati primjerice jesu li njihove ideje prihvatljive za EU financiranje.

Projekt „Uči dalje!“ namijenjen je osposobljavanju nezaposlenih mladih s otoka Korčule za poduzetništvo u kulturi, s naglaskom na stjecanje znanja i razvoj ideja, koja će im olakšati zapošljavanje ili pokretanje vlastitog posla. Projekt vodi udruga Novi otok iz Vela Luke, u partnerstvu sa LAG-om 5 i Sveučilištem u Dubrovniku.

Financiran je u cijelosti iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020.“ za dvogodišnju provedbu do 26. ožujka 2021. godine. Svrha projekta je povećavanje zapošljavanja mladih osoba koje aktivno traže posao na otoku Korčuli i na razini Dubrovačko-neretvanske županije.

REALIZIRANO U SKLOPU PROJEKTA
KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content