Home » Projekti » Završeni projekti

Završeni projekti

Obrazovanje odraslih za održivu kulturu

Edukacija je namijenjena odraslim osobama u svrhu stjecanja novih znanja i vještina iz domene zaštite okoliša koje će se kroz različite aktivnosti integrirati u matičnim organizacijama i prenositi u lokalnim sredinama.

RURAL 3.0 Društveno-korisno učenje u službi razvoja ruralnih zajednica

Projekt Rural 3.0 okuplja ustanove visokoškolskog obrazovanja i ruralne partnere u svrhu rada na zajedničkom izazovu – razvoju potrebnih znanja i vještina koje doprinose promjenama u ruralnim prostorima

Uči dalje!

Osposobljavanje nezaposlenih mladih s otoka Korčule za poduzetništvo u kulturi

Oblak znanja za otok mogućnosti

Stjecanje tržišno potrebnih kompetencija putem e -učenja

WEB’n’WORK

Obrazovno- kreativni projekt namijenjen nezaposlenim pripadnicima ranjivih skupina s ciljem povećanja njihovih radnih kompetencija.

BLUTOURSYSTEM – Platforma znanja, vještina i kreativnih suradnji za razvoj ekosustava plavog turizma

Projekt kapitalizira alate temeljene na znanju koji su razvijeni u projektu Tourmedassets. Ciljevi su identificirati nove turističke scenarije te unaprijediti vještine i znanja učesnika kako bi se postigao multiplikativni učinak na turistički sektor.

Bee Friends

Transnacionalni projekt suradnje poljskih i hrvatskih LAG-ova

High Nature Value farming – HNV link

Projekt HNV Link je usmjeren na inovacije koje povećavaju društveno-ekonomsku održivost poljoprivrede visoke prirodne vrijednosti, uz istovremeno održavanje prirodnih vrijednosti HNV zemljišta. Projekt se provodi na 10 različitih „područja učenja“ na kojima prevladava poljoprivreda visoke prirodne vrijednosti i na kojima su razvijene tehničke i komercijalne te društvene i regulatorne inovacije.
Skip to content