Home » Prijavite svoj društveno angažiran projekt na HT-ov natječaj “Zajedno smo jači”

Prijavite svoj društveno angažiran projekt na HT-ov natječaj “Zajedno smo jači”

Jubilarni deseti donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma, "Zajedno smo jači", poziva sve udruge, organizacije i ustanove koje promiču bolju kvalitetu života pojedinih dijelova zajednice ili zajednice u cjelini da svoje humanitarne, edukacijske ili ekološke projekte i ove godine prijave na natječaj i osvoje vrijedne novčane donacije! Prijavite svoje pozitivne projekte do 30. rujna 2015.

Prijavite svoj društveno angažiran projekt u jednu od triju kategorija:
– Tehnologija i komunikacija,
– Edukacija i digitalizacija te
– Okoliš i napredak.
U svakoj od ovih kategorija donacijom će se nagraditi četiri projekta s maksimalno 90.000 kuna, a ukupni iznos donacija za sve nagrađene projekte iznosi 720.000 kuna.
Stručno će povjerenstvo provjeriti usklađenost vašega prijavljenog projekta s uvjetima sudjelovanja i odlučiti o 36 projekata (po 12 iz svake kategorije) koji ulaze u drugi krug. Nakon toga, internim glasanjem, zaposlenici HT-a odabiru po 6 projekata iz svake kategorije koji idu u zadnji izborni krug. Za 9 finalista glasa se javno na mrežnoj stranici www.zajednosmojaci.hr, do zaključno 9. studenoga 2015. godine, a pobjednici će biti proglašeni 12. studenoga 2015. godine.
Projekt “Zajedno smo jači” bit će u cijelosti predstavljen i na stranici natječaja na Facebooku facebook.com/zajednosmojaci.hr. U prijavi preko obrasca važno je što jasnije i jezgrovitije opisati projekt. Prijave traju od 1. rujna do 30. rujna 2015. godine.

Sve informacije možete pronaći ovdje.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content