Home » Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici

Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici

  Ministarstvo socijalne politike i mladih poziva Udruge, domove socijalne skrbi, vjerske zajednice i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost socijalne skrbi da prijave projekte koji pridonose poboljšanju kvalitete života starijih osoba organiziranjem dnevnih aktivnosti. Rok za podnošenje prijedloga projekata je 9. siječnja 2015.

 

Predmet ovoga Poziva je raspodjela raspoloživih sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2015. godinu s pozicija Ministarstva socijalne politike i mladih, za projekte kojima se pridonosi poboljšanju kvalitete života starijih osoba organiziranjem dnevnih aktivnosti, a čiji se sadržaj odnosi na provedbu strateških aktivnosti u sklopu mjere “Unapređivanje i razvoj pružanja izvaninstitucijskih usluga za starije” iz Strategije socijalne skrbi za starije osobe u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2014. – 2016.

Cilj ovog Poziva je podržati projekte koji pridonose provedbi gore navedene Strategije i usmjereni su organiziranju dnevnih aktivnosti za starije osobe, te su prilagođeni potrebama i interesima starijih osoba koje žive u lokalnoj zajednici u kojoj se navedene aktivnosti provode.

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 3.200.000,00 kuna. Maksimalni iznos po pojedinom projektu je 80.000,00 kuna.

Tekst poziva i cjelokupnu natječajnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content