Home » Poziv za predlaganje umjetničko – edukativnog programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi

Poziv za predlaganje umjetničko – edukativnog programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavilo je Poziv za predlaganje umjetničko - edukativnih programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture - umjetnost i kultura u vrtiću i školi, nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2016. godinu.

Cilj Poziva je razvoj programa Ruksak (pun) kulture, nacionalnog dopunskog programa potpore kurikulu u vrtićima, osnovnim i srednjim školama, namijenjenog djeci i mladima. Podupirati će se programi koji omogućuju dostupnost i približavanje umjetnosti i kulture djeci i mladima, razvijaju njihovu estetsku kulturu, općenito senzibiliziraju djecu i mlade za područje umjetnosti i kulture te osposobljavaju djecu i mlade za pozitivan pristup svim vrstama umjetnosti i kulture.

Pravo podnošenja prijava na temelju ovog Poziva imaju umjetničke organizcije, udruge, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici i sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području Republike Hrvatske.

Prijave mogu se podnositi do 23. prosinca 2015. godine.

Deteljnije informacije o Pozivu možete pronaći ovdje.

 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content