Home » Poziv za iskaz interesa za tehničku pomoć u pripremu projektnih prijedloga za mjere Programa “Konkurentnost turističkog gospodarstva”

Poziv za iskaz interesa za tehničku pomoć u pripremu projektnih prijedloga za mjere Programa “Konkurentnost turističkog gospodarstva”

Lokalna akcijska grupa "LAG 5" objavljuje poziv za iskaz interesa za tehničku pomoć za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem programa "Konkurentnost turističkog gospodarstva" prema odluci Upravnog odbora o pružanju savjetodavne podrške stanovništvu LAG 5 područja donesenoj 7. listopada 2016. godine.

Obzirom na ograničene ljudske resurse ureda LAG-a 5 te veliki broj zahtjeva prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave.

Prijave se zaprimaju isključivo elektronskim putem na mail vradovic@lag5.hr s naslovom ”tehnička pomoć”.

U mailu je potrebno napisati na koju se mjeru iz Programa prijavljujete: 

  1. Mjera A – povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, diversifikacija poslovanja i održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, poboljšanje socijalne uključenosti, sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata: Hotela, Kampova, Ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, OPG-a za seoski turizam i Objekata u domaćinstvu
  2. Mjera B – razvoj posebnih oblika turizma
  3. Mjera C – dostupnost i sigurnost
  4. Mjera D – prepoznatljivost

Prednost u prijavi  će imati članovi LAG 5 koji su primljeni u članstvo zaključno sa 06.03. 2017. godine i to:

  1. Prema datumu ulaska u članstvu
  2. Prema redovitim uplatama članarine
  3. Prema redovitim dolascima/prisustvovanju  Skupštini LAG-a
  4. Prema podmirenim dugovanjima LAG-u 5 općine u kojoj imaju prebivalište

Poziv je otvoren do ispunjenja kvote, ili do 16.03.2017. godine.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir. Za sva dodatna pitanja obratite se na vradovic@lag5.hr ili na telefon 713-472.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content