Home » Poziv na sudjelovanje – Manifestacija “Naše domaće sada i ubuduće” – Radni ručak s Ministrom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Poziv na sudjelovanje – Manifestacija “Naše domaće sada i ubuduće” – Radni ručak s Ministrom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pokreće promociju poljoprivrednih/prehrambenih proizvoda hrvatskog sela, s jačim naglaskom na promotivne aktivnosti kroz županije u skladu s EK o "Budućnosti hrane i poljoprivrede" pod sloganom NAŠE DOMAĆE SADA I UBUDUĆE.
U sklopu manifestacije koja će se održati u hotelu Kompas u Dubrovniku u petak 20.4.2018. 
U 10 sati će  predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju održati radionicu koja informira poljoprivrednike kako do EU novca za ruralni razvoj: za opremanje farmi, izgradnju pogona, osiguranje usjeva, ali i za zelenu poljoprivredu – čije prakse poljoprivrednicima donose dodatni izvor zarade.
U 12 sati biti će organiziran radni ručak s ministrom Tolušićem te će uz ručak biti organizirana promocija hrvatskih domaćih proizvoda.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na manifestaciji kao lokalni proizvođač te da izložite vaše proizvode na izložbenom stolu koji ćemo vam osigurati.
Na stolu možete izložiti vaše proizvode, promotivne materijale – letke, baner i slično te ponuditi degustaciju prisutnima ukoliko želite.
Potrebno je da dođete do 8 sati kako bi ste postavili svoje proizvode i uredili stol promotivnim materijalima. 
Izvornik poziva možete preuzeti ispod članka:
Ministar Tolušić će između 12 i 14 sati obilaziti izložbene stolove i družiti se s vama izlagačima. Predviđamo dolazak 200-tinjak posjetitelja te veliki broj medija.
Ljubazno Vas molimo, obzirom na složenost organizacije, da nam što prije (na mob. 099/3175-253 ili mail imaric@hpa.hr) javite da li želite sudjelovati na manifestaciji.

Manifestacija_Nase_domace_sada_i_ubuduce.pdf

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content