Home » Pozitivne odluke APPRRR-a za pet projekata trećeg LAG 5 natječaja za TO 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

Pozitivne odluke APPRRR-a za pet projekata trećeg LAG 5 natječaja za TO 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je pozitivnu ocjenu za pet projekata odobrenih na prvom LAG natječaju za provedbu tipa operacije 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, a trećem LAG 5 natječaju. Ukupan iznos za odobrene potpore je 695.015,17 kn.

Pozitivne odluke o rezultatu administrativne kontrole donesene su kao prvi dio Zahtjeva za potporu u skladu s odredbama Pravilnika iz Programa i Natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, koji LAG 5 provodi putem lokalne razvojne strategije (LRS) unutar podmjere 19.2. “Provedba operacija unutar CLLD strategije”, te je zahtjeve podnio u ime i za račun nositelja odabranih projekata.

Odobreni su projekti sljedećih nositelja:

OPG Antunović Miljenko za projekt “Ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju za stočarstvo” na poluotoku Pelješcu;
OPG Bura Nikola za projekt “Nabava gospodarskog vozila” na poluotoku Pelješcu;
OPG Komparak Vlaho za projekt “Nabava gospodarskog vozila i opreme za rezidbu i obradu maslinika” na otoku Korčuli;
OPG Pavličević Ivan za projekt “Adaptacija skladišta za čuvanje voća i povrća” na otoku Lastovu;
PROVIN LNT d.o.o. za projekt “Modernizacija rada na poljoprivrednom gospodarstvu” na otoku Lastovu.

Čestitamo svim nositeljima projekata te im želimo uspješnu provedbu projektnih aktivnosti.

POVEZANE VIJESTI
Skip to content