Home » Podjela paketa kućanskih potrepština korisnicima “Želim pomagati”

Podjela paketa kućanskih potrepština korisnicima “Želim pomagati”

U sklopu provedbe LAG-ovog projekta „Želim pomagati“, 25. kolovoza 2021. godine podijeljen je četvrti paket kućanskih potrepština i osnovnih higijenskih proizvoda u 2021. godini, odnosno ukupno osmi paket od početka provedbe projekta. Podijeljeno je 122 paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština, koji su dostavljeni kućanstvima krajnjih korisnika/ca projekta na području općina Orebić, Smokvica, Blato i Vela Luka te grada Korčule.

Pripadnici lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Vele Luke, Blata, Smokvice i Korčule i ovaj put pružili su operativnu i organizacijsku potporu pri podjeli paketa te im ovim putem srdačno zahvaljujemo.

“Želim pomagati” financira se iz Europskog socijalnog fonda, a provodi ga LAG 5 u partnerstvu s HZZ-om Područni ured u Dubrovniku, Centrom za socijalnu skrb u Korčuli te s općinama Orebić, Smokvica, Blato, Vela Luka i gradom Korčulom.

Provedba projekta traje 30 mjeseci, zaključno do siječnja 2022. godine. Na njemu su trenutno zaposlene 32 žene – pripadnice ciljane skupine.

ESF lenta

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content