Home » Outward Bound projekt “Kreirajmo budućnost”

Outward Bound projekt “Kreirajmo budućnost”

Udruga Hrvatska škola Outward Bound uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa provodi projekt "Kreirajmo budućnost" u sklopu kojeg će se u ovoj školskoj godini provesti 2 petodnevna i 2 osmodnevna Outward Bound programa.Ove zimske praznike od 4.- 8.1.2016. provode se 2 petodnevna programa na Ćićariji i na Papuku.

Programi su izvrsna opcija za mlade da provedu dio zimskih praznika u kvalitetnom okruženju i nauče više o svojim sposobnostima, osobnoj odgovornosti i timskom radu te steknu nova prijateljstva i lijepe uspomene. Tijekom programa posebno se radi na poticanju kreativnosti i stvaralaštva djece i mladih.
Kroz programe Udruge Hrvatska škola Outward Bound prošlo je preko 2500 polaznika te redovito uz potporu institucija -Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Grad Zagreb, Ličko-senjska županija, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Nacionalna agencija za mobilnost i programe EU i ostalo, provode niz projekata za mlade diljem Hrvatske.
Jedini trošak programa je put do lokacije i nazad i participacija od 200 kuna. Svi polaznici su osigurani od potencijalne nezgode u vrijeme odvijanja aktivnosti, a s polaznicima rade certificirani Outward Bound instruktori. Metoda se temelji na 70 godišnjem iskustvu Outward Bound International mreže čiji su licencirani član.
Broj mjesta je ograničen (14 sudionika po programu). Detaljan opis, poziv i prijavnicu možete pronaći u prilogu.

Prijavnica-za-program.doc
Zimska_pustolovina_na_Papuku_4._-_8.1.2016..pdf
Zimska_pustolovina_na_YiYariji_4._-_8.1.2016..pdf

POVEZANE VIJESTI
Skip to content