Home » Otvorena podružnica LAG-a 5 na Mljetu

Otvorena podružnica LAG-a 5 na Mljetu

Na otvaranju podružnice Mljet i zapošljavanju stručnog kadra koji će biti pokretač razvoja i horizontalna poveznica svih razvojnih dionika otoka radilo se gotovo dvije godine  a rezultat je zajedničke inicijative općine Mljet, Nacionalnog parka Mljet i LAG-a 5  da lokalnom stanovništvu osigura dodatnu uslugu i pomoć u razvoju aktivnosti civilnog i gospodarskog sektora.

Povodom radnog sastanka  predsjednik LAG-a 5  Vjeran Filippi  pozdravio je sve nazočne te kolegi Medanu poželio puno uspjeha u radu dok su načelnik općine  Đivo Market i ravnateljica  NP Marta Sršen-Stražičić izrazili su svoje zadovoljstvo otvaranjem ureda  te naglasili kako od podružnice Mljet puno očekuju.

Voditeljica Marija Roglić  u razgovoru s članovima predstavila je projekte LAG-a 5 koji će se u ovoj godini provoditi na otoku Mljetu te zajedno s kolegom Medanom savjetovala zainteresirane mljećane. Predsjednik Vjeran Filippi u pratnji načelnika Điva Marketa i ravnateljice Marte Sršen-Stražičić posjetio je Nacionalni park te se upoznao s projektima koji su u tijeku.

Otvaranje podružnice Mljet primjer je uspješne suradnje svih razvojnih dionika otoka na njegovu dobrobit. 

POVEZANE VIJESTI
Skip to content