Home » Održana 13. Izborna skupština LAG-a 5

Održana 13. Izborna skupština LAG-a 5

U dvorani Općine Orebić 18. prosinca 2019. godine održana je 13. Izborna skupština LAG-a 5 na kojoj je usvojen Plan rada i financijski plan za 2020. godine. 

Osim Plana rada i financijskog plana za sljedeću godinu, članovi Skupštine LAG-a 5 usvojili su Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, Izvještaj o radu za 2019. godinu te Izvještaj o radu Nadzornog odbora za 2019. godinu. Izabrane su dvije nove članice Upravnog odbora, imenovana je nova predstavnica postojećeg člana Upravnog odbora, sve tri pripadnice civilnog sektora. U Upravni odbor LAG-a 5 imenovana je Fani Kršinić kao predstavnica Kulturne udruge “Ivo Lozica” iz Lumbarde te Ivana Pačić Unković kao predstavnica udruge “Korčulanske pjatance” iz Korčule. Imenovana je i Morana Raguž kao predstavnica Kulturne udruge Trpanj Odma u sastavu Upravnog odbora LAG-a 5.Izabrana je i peta članica Nadzornog odbora, Antonija Barbić, kao predstavnica Općine Lastovo. 

Uz navedene važne odluke usvojene na ovoj Skupštini, donesene je i odluka o izmjeni sjedišta LAG-a 5 te sukladno tome jednoglasno su usvojene Izmjene i dopune Statuta LAG-a 5. Iza Skupštine održan je prigodni domjenak i druženje prisutnih.

U novu 2020. godinu krećemo s novim imenima u Upravnom i Nadzornom odboru i na novoj lokaciji. Radujemo se novim izazovima, a dotad svima želimo sretne nadolazeće blagdane. 

 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content