Home » Objavljeni novi natječaji iz Vinske omotnice

Objavljeni novi natječaji iz Vinske omotnice

Obavještavamo sve zainteresirane korisnike da su u Narodnim novinama br. 29/16 objavljeni novi natječaji iz "Vinske omotnice" i to za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda te mjeru Investicija u vinarije i marketing vina. Najmanji iznos potpore je 5.000 eura, a najveći 1,5 milijuna eura, ovisno o mjeri, za završne projekte Agencija za plaćanja u poljoprivredi isplaćuje od 50%-80% ukupno prihvatljivih troškova.

Za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda korisnici mogu biti proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar, a fizičke osobe moraju biti obveznici poreza na dohodak/poreza na dobit. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 1.500.000 eura, a minimalni iznos potpore po projektu je 5.000 eura. 

Za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina prihvatljivi korisnici su proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar u trenutku podnošenja prijave, a ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 3.000.000 eura, dok je minimalni iznos potpore po projektu 5.000 eura.

Provedbene pravilnike i ostale korisne informacije možete pogledati ovdje.

Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018. za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda ( NN 29/16 )

Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018. za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina ( NN 29/16 )

 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content