Home » NP Mljet organizira program volontiranja

NP Mljet organizira program volontiranja

Jedan od najznačajnih članova LAG-a 5, javna ustanova Nacionalni park Mljet, u sklopu volonterskog programa u parkovima Hrvatske traži istraživača mišljenja i graditelja planinarskih putova. Ukupno se traži 14 volontera.

Graditelj planinarskih putova održava planinarske staze krčenjem raslinja i uklanjanjem prepreka, omogućava sigurnije i ugodnije kretanje posjetiteljima te motivira i podiže svijest posjetiteljima i lokalnom stanovništvu o očuvanju prirode u Parku. Traži se 10 volontera za volontiranje u periodu od travnja do lipnja. Više detalja možete pronaći ovdje. 

Istraživač mišljenja odlazi na definirane lokacije na kojima provodi anketiranje, prikuplja podatke anketiranjem posjatitelja, vodi brigu da su anketni upitnici popunjeni na ispravan način, vodi evidenciju o broju podijeljenih i popunjenih anketnih upitnika te na temelju prikupljenih podataka osigurava pretpostavke za daljnje unaprijeđenje razine zaštite prirode i brige za posjetitelje. Traži se 4 volontera za period od lipnja do rujna. Više detalja možete pronaći ovdje. 

Smješaj i hrana su osigurani i besplatni. NP Mljet pokriva i putne troškove volontera, a volonteri u svoje slobodno vrijeme mogu planinariti, pješačiti, voziti bicikl, voziti kajake, roniti samostalno ili pod stručnim nadzorom, razgledati ljepote i znamenitosti na otoku Mljetu i pritom svašta naučiti. Ako ste zainteresirani javite se Damjanu Aljinoviću, stručnom suradniku i voditelju rekreacije u Nacionalnom parku Mljet koji će Vas dalje uputiti u sve važne informacije. 

 

 

 

 

 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content