Uprava LAG-a 5 u Bruxellesu

Na izložbi u Europskom parlamentu ''Pelješki most i vino''sudjelovale su 20. siječnja predsjednica Maja Cebalo i potpredsjednica Marija Mrgudić.

Upriličivši prezentaciju "Pelješki most i vino", Dubravka Šuica je 20. siječnja upoznala ugledne goste sa projektom ,a samim time omogućila im je kušati vrhunska vina iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Na izložbi u Europskom parlamentu ''Pelješki most i vino''sudjelovale su 20. siječnja predsjednica Maja Cebalo i potpredsjednica Marija Mrgudić. Izložbu je organizirala Dubravka Šuica u Bruxellesu kako bi kolegama iz Europskog parlamenta pokazala koja će im vina postati dostupnija ako podupru izgradnju Pelješkog mosta koji je nazvala i Europskim.

Treba napomenuti i da je vinska reprezentacija hrvatskog juga u Bruxellesu zaigrala u najjačem sastavu: Crvik, Karaman, Dubrovački podrumi, Rizman, Volarević, Terra Madre, Saints Hills, Miloš, Vukas, tri Cebala, dva Miline, Batistić, Bura, Kiridžija, Matuško, Mrgudić, Zicada, Šaić, Donja Banda, Šuica, PZ Pošip, PZ Nerica, Kunjas, Korčulavino, Radovanović i Krajančić.

U sklopu prezentacije otvorena je izložba na kojoj je svaki posjetitelj mogao proći kroz mali labirint i uz predočenje putovnice suočiti se sa svakodnevnicom stanovnika hrvatskog juga.

Više o samoj prezentaciji možete naći ovdje : http://www.orebic.com.hr/vijesti/novosti/i-peljeski-vinari-na-predstavljanju-peljeskog-mosta-i-vina-u-bruxellesu.html#