Tečaj za poljoprivrednike "Seoski turizam" na Korčuli

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, u okviru Mjere 1 “Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja”, planira se tečaj „Seoski turizam“ za poljoprivrednike, u trajanju od 07. prosinca do 09. prosinca 2022. u Žrnovu.

Tečaj je namijenjen svim zainteresiranim poljoprivrednicima koji su upisani u Upisnik poljoprivrednika kao nositelji ili članovi, bilo da se već bave nekim vidom seoskog turizma ili se tek planiraju baviti.

Program edukacije sadrži teme koje obrađuju sve aspekte bavljenja seoskim turizmom. Predavanja, vježbe i terenska nastava održavat će se na OPG-u EKO ŠKOJ, Jelena Marović, Žrnovo 96, Žrnovo. 

Sudionicima izobrazbe koji završe tečaj izdaje se potvrda o završenom programu osposobljavanja, koja kasnije služi za upis dopunskih djelatnosti seoskog turizma na OPG-u, a pohađanje tečaja za polaznike je besplatno.

Da bi organizacija i provedba tečaja bila što uspješnija, pozivaju se zainteresirani da se jave putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel 091/488-2955, pozivom ili slanjem poruke da žele pohađati tečaj iz seoskog turizma, uz što će navesti svoje ime i prezime i matični broj OPG-a, SOPG-a, PG-a kojeg su članovi. 

Ukoliko ste zainteresirani za tečaj prijavite se čim prije!