Pokreni svoj posao - besplatna radionica u Orebiću

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Razvojnom agencijom Općine Orebić – ORA i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu "Pokreni svoj posao" koja će se održati u petak, 27. svibnja 2022. u dvorani Općine Orebić, s početkom u 10.00 sati.

Više...

10 koraka do male fotonaponske elektrane

Predstavljanje publikacije Zaklade Friedrich Ebert i diskusija na temu 10 koraka do male fotonaponske elektrane, održat će se u srijedu, 18.5.2022. godine od 18.00 do 19.30 sati u Centru za kulturu Korčula (Obala korčulanskih brodograditelja bb, Korčula).

Više...

Objavljen prvi znanstveni rad na temu društveno korisnog učenja na području LAG-a 5

Renomirani američki znanstveni časopis Journal of Higher Education Outreach and Engagement objavio je rad pod nazivom Rural 3.0: A Case Study of University–Community Engagement Through Rural Service-Learning in Croatia. Autorice ovog rada su dr.sc. Nives Mikelić Preradović, redovita profesorica na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dr.sc. Marijeta Čalić, stručna suradnica LAG-a 5 i dr.sc. Philine S. M. van Overbeeke, profesorica na Rotterdam School of Management na Sveučilištu Erasmus.

Više...