Home » Novi partnerski projekt LAG-a “Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima”

Novi partnerski projekt LAG-a “Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima”

U partnerstvu s udrugom Pozor! Projekti i obrazovanje za održivi razvoj iz Zagreba kao nositeljicom projekta, Lokalna akcijska grupa LAG-5 započela je s provedbom projekta "Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima".

Projektom “Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima” (UP.04.2.1.11.0104) partnerske će organizacije tijekom 12 mjeseci njegove provedbe osnažiti svoje kapacitete, odnosno osposobiti svoje zaposlenike i volontere da uz uporabu inovativnih rješenja temeljenih na modernim IKT tehnologijama, pružaju kvalitetne usluge svojim korisnicima, tijekom i nakon pandemije COVID-19.

Projekt je prijavljen za financiranje u sklopu poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ unutar Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“. Njegova ukupna vrijednost je 482.910,00 kuna, a sufinanciran je sredstvima iz Europskoga socijalnog fonda (410.473,5 HRK), dok je ostatak sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske (72.436,5 HRK).

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content