Home » Natječaj za sufinanciranje programa promidžbe i informiranja iz područja lovstva u 2015. godini

Natječaj za sufinanciranje programa promidžbe i informiranja iz područja lovstva u 2015. godini

Predmet natječaja je sufinanciranje programa promidžbe i informiranja iz područja lovstva u 2015. godini pravnih i fizičkih osoba (obrt). U sklopu ovoga Natječaja podnositelji svoje prijave mogu podnijeti za programe - kratkoročne, manje opsežne, uglavnom jednokratne aktivnosti. Trajanje programa može biti najdulje do godinu dana. 

 

Svrha sufinanciranja je promidžba lovstva u Republici Hrvatskoj. Dugoročni cilj je edukacija građanstva o zaštiti prirode, zaštiti i očuvanju divljači i njenih staništa kao i očuvanju biološke ravnoteže ili potrebe njezine uspostave tamo gdje je poremećena. Promovirat će se hrvatske posebnosti (prirodna staništa, raznolikost ponude i dr.) kroz lovni turizam koji je dio važne cjelokupne turističke ponude. 

Ministarstvo poljoprivrede će na temelju ovoga natječaja najboljim podnositeljima dodijeliti ukupno 400.000,00 kn. Najveći iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini program je 30.000,00 kn. 

Uvjet za dobivanje sredstava je sudjelovanje podnositelja (ovlaštenika prava lova) u ukupnom iznosu vrijednosti programa s najmanje 50% sredstava. 

Uvjet za dobivanje sredstava (svih ostalih podnositelja koji imaju pravo prijave na natječaj) je sudjelovanje u ukupnom iznosu vrijednosti programa s najmanje 70% sredstava. 

Rok za podnošenje prijava je zaključno do 15. studenog 2015. godine. 

Više informacija o natječaju možete pronaći ovdje

POVEZANE VIJESTI
Skip to content