Home » Natječaj UNWTO za Start up poduzeća u turizmu

Natječaj UNWTO za Start up poduzeća u turizmu

UNWTO, u suradnji s najvećom španjolskom korporacijom u turizmu GLOBALIA, pokrenuli su prvi natječaj za start up poduzeća u turizmu. Online prijave traju do 3. rujna 2018. a prijaviti se mogu neprofitna ili profitna start up poduzeća, kao i oni koji su tek počeli, inovativni su i mogu projektom proizvesti dodanu vrijednost i održiva rješenja u turizmu s potencijalno prilagodljivim projektima, a predlagači imaju viziju globalnog rasta i poslovni plan.

Kriteriji koji će se ocjenjivati uključuju potencijalni utjecaj projekta, profil tima, poslovni model, jedinstvenost i izvodljivost predloženih rješenja te prilagodljivost i održivost projekta.

Fokus projekata treba biti na budućnosti putovanja, iskustvima u turizmu (npr. sportski, pustolovni, gastronomski i ini turizam), utjecaju na okoliš i razvoju lokalne zajednice.

Dvadeset finalista bit će pozvano na obilježavanje Svjetskog dana turizma (Budimpešta, 27. 9. 2018.) s potpuno sponzoriranim putovanjem, predstavit će svoj projekt žiriju, vladama, investitorima i sudjelovat će u radionici kako razgovarati s investitorima.

Deset završnih finalista bit će pozvano na FITUR ( 24.-27. 1. 2019.), također s potpuno plaćenim putom – za četiri dana umrežavanja, uz mogućnost povezivanje s potencijalnim investitorima iz stotinu zemalja.

Na kraju će biti odabran pobjednik koji će u suradnji s korporacijom GLOBALIA imati priliku izraditi pilot projekt.

Detaljnije informacije o natječaju potražite OVDJE

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content