Home » Ministarstvo gospodarstva ,poduzetništva i obrta objavilo natječaj “Inovacijski vaučeri za MSP-ove”

Ministarstvo gospodarstva ,poduzetništva i obrta objavilo natječaj “Inovacijski vaučeri za MSP-ove”


Cilj Poziva je pružanje stručne podrške od strane znanstveno – istraživačkih organizacija (ZIO) u vidu ugovornog pružanja usluga MSP-ovima za troškove testiranja, ispitivanja, demonstracijskih aktivnosti, kao i korištenja stručnih tehničkih znanja za potrebe inovativnih procesa i komercijalizacije inovacija.


Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva su aktivnosti namijenjene inovacijama koje trebaju rezultirati proizvodima, uslugama ili procesima koje su novost u ponudi poduzeća  i/ili novost na tržištu.

Najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 10.000,00 kuna, uz sufinanciranje od 70% do 85% ovisno o jedinici područne (regionalne) samouprave u kojoj je tvrtka registrirana.

Prijavitelj mora biti pravna ili fizička osoba koja je mikro, mali ili srednji poduzetnik.

Poziv se vodi kao trajni otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava s krajnjim rokom dostave projektnih prijava do 29. lipnja 2020. godine u 16:00 sati.

Ured za projekte i transfer tehnologije stoji na raspolaganju svim zainteresiranim tvrtkama koje žele iskoristit inovacijski vaučer na Sveučilištu u Splitu (info@utt.unist.hr ).

Više informacija o ovom Pozivu pročitajte na sljedećoj poveznici:
https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=cfc4e79b-68c5-4ce8-a481-04ee5d76dda2

Izvor: Sveučilište u Splitu

POVEZANE VIJESTI
Skip to content