Home » LAG 5 prošao godišnju reviziju poslovanja

LAG 5 prošao godišnju reviziju poslovanja

U utorak, 28.10. 2014. godine predstavnici Agencije za plaćanje u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju došli su u kontrolu LAG­a 5 provesti reviziju poslovanja u prvoj obračunskoj godini provedbe mjere 202, IPARD programa.

 Budući se LAG 5 financira EU sredstvima i radi prema mjerama i pravilnicima definiranima od strane Europske komisije i Ministarstva poljoprivrede jednom godišnje, po završetku obračunske godine, kontrolori koja su odredila hrvatska i europska nadležna tijela vrše precizne i iscrpne provjere kompletne dokumentacije LAG­a 5, a koje se tiču njegova materijalnog i financijskog poslovanja.

Zaključak revizije jest da je LAG 5 uredno dostavio, vodio i opravdao svu dokumentaciju i račune koji se tiču njegova poslovanja. Za sva postavljena pitanja priloženi su dokazi, svi dokazi su potvrđeni i usuglašeni. Osim priznanja za aktivan rad ovo je jedna od najvažnijih faza u svakom projektu. Zahvaljujući svom radu LAG 5 opravdao je dodijeljene bodove na 1. natječaju za provedbu mjere 202 gdje je zahvaljujući svojoj Lokalnoj razvojnoj strategiji bio prvi na listi akreditiranih LAG­ova.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content