Home » LAG 5 potpisao ugovor o predfinanciranju s Erste bankom

LAG 5 potpisao ugovor o predfinanciranju s Erste bankom

U Dubrovniku,  19.12. u prostorijama Erste banke voditeljica stručne službe LAG-a 5, Marija Roglić potpisala je ugovor o predfinanciranju mjere 202 s Erste i Steiermaerkische bankom čime je osigurana likvidnost poslovanja u 2015. godini.

Direktorica komercijalnog centra Dubrovnik, Dragana Jurkić  Čurlin uručila je voditeljici prigodni poklon paket i pozdravila buduću suradnju Erste banke i LAG-a 5. 

LAG 5 je u kolovozu ove godine podnio zahtjev za predfinanciranje provedbe mjere 202 IPARD programa. Nakon iscrpne provjere LAG-ovog poslovanja te dostave opširne financijske dokumentacije kao i analize  uloge, važnosti te  medijskog dosega LAG-a pristupljeno je potpisivanju ugovora. Ostvarena suradnja dokaz je  LAG-ovog  kredibiliteta i važnosti  ne samo u javnom, civilnom i gospodarskom nego i u bankovnom sektoru. Upravo je bankovni i financijski sektor ključan za uspješnu provedbu i implementaciju Lokalne razvojne strategije.

Zajedničkim pristupom gdje je banka naš vjerni partner ne samo da će se omogućiti uspješno povlačenje sredstava iz EU fondova već će se na konkretan i nadasve opipljiv način poboljšati kvaliteta života stanovnika LAG 5 područja te pridonijeti gospodarskom rastu i općem blagostanju našeg područja.

 

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content