Home » LAG 5 na Rural Vision Week

LAG 5 na Rural Vision Week

Stručna suradnica LAG-a 5 Marijeta Čalić jedna je od ambasadorica na međunarodnoj konferenciji „Rural Vision Week: Imagining the future of Europe's rural areas!“. Ovaj interaktivni događaj, koji organizira Europska mreža za ruralni razvoj (ENRD) u suradnji s Europskom komisijom u razdoblju od 22. do 26. ožujka 2021. godine, donosi bogat program koji uključuje prezentacije, rasprave, virtualnu razmjenu iskustava i radionice.

Projekt “Rural 3.0: Service-learning for the rural development” koji LAG 5 provodi u suradnji s još 15 europskih partnera, prepoznat je kao jedan od važnih pokretača socijalne inovacije u ruralnim područjima, te smo sudjelovanjem na ovom događaju dobili priliku predstaviti našu dugoročnu viziju ruralnih područja do 2040. godine.

Posjetite naš virtualni štand na Tjednu ruralne vizije i inspirirajte se za provedbu društveno-korisnog učenja i socijalnog poduzetništva u svojoj okolici!

https://enrd.ec.europa.eu/news-events/events/rural2040-vision-week/our-rural-marketplace/other-initiatives-category/rural3.0_enhttps://enrd.ec.europa.eu/news-events/events/rural2040-vision-week/our-rural-marketplace/other-initiatives-category/rural3.0_en

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content