Home » Javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2016.

Javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2016.

Predmet Javnog natječaja je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva turizma za sufinanciranje programa i projekata u 2016. godini usmjerenih na podizanje kvalitete ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu te jačanje konkurentnosti turističke ponude.  

Za dodjelu bespovratnih sredstava prihvatljive aktivnosti su programi/projekti stručnog usavršavanja i osposobljavanja: seminari, radionice, kongresi, kao i drugi oblici stjecanja novih kompetencija znanja i vještina te projekti uvođenja inovativnosti u turizmu i ugostiteljstvu.

Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 2.800.000,00 kuna.

Prihvatljivi prijavitelji su strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu koje statutom imaju utvrđeno djelovanje u području turizma i/ili ugostiteljstva, a koje su uskladile statut sa Zakonom o udrugama (NN 74/14) ili su podnjele zahtjev za usklađenjem pri nadležnom uredu.

Provođenje programa/projekta u partnerstvu je prihvatljivo, ali nije obavezno a partner unutar ovog Javnog natječaja mogu biti udruge čije područje djelovanje je tematski vezano za program/projekt odnosno ciljeve Javnog natječaja.

Deteljnije informacije o Javnom natječaju možete pronaći ovdje.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content