Home » Izvještaj s 2. izborne skupštine LAG-a

Izvještaj s 2. izborne skupštine LAG-a

Druga izborna skupština je sazvana u 6. svibnja u 17 sati u dvorani Općine Orebić (Obala pomoraca 24). Poziv za 2. Izbornu skupštinu LAG-a 5 upućen je svim članovima LAG-a 5 dana 2. svibnja, sa svim pripadajućim materijalima. Dnevni red je bio sljedeći: Izbor Radnog predsjedništva Skupštine, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika, te izbor kandidacijskog povjerenstva Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2013. godinu Izvješće Nadzornog odbora za 2013. Izvješće o radu Tajništva za prvo tromjesečje 2014. Program rada i proračun za 2014. Izmjene i dopune Statuta Izbor članova tijela upravljanja Donošenje odluke o davanju ovlaštenja za zastupanje Donošenje odluke […]

Druga izborna skupština je sazvana u 6. svibnja u 17 sati u dvorani Općine Orebić (Obala pomoraca 24). Poziv za 2. Izbornu skupštinu LAG-a 5 upućen je svim članovima LAG-a 5 dana 2. svibnja, sa svim pripadajućim materijalima.

Dnevni red je bio sljedeći:

  1. Izbor Radnog predsjedništva Skupštine, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika, te izbor kandidacijskog povjerenstva
  2. Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2013. godinu
  3. Izvješće Nadzornog odbora za 2013.
  4. Izvješće o radu Tajništva za prvo tromjesečje 2014.
  5. Program rada i proračun za 2014.
  6. Izmjene i dopune Statuta
  7. Izbor članova tijela upravljanja
  8. Donošenje odluke o davanju ovlaštenja za zastupanje
  9. Donošenje odluke o pokretanju postupka za upis promjena u Registar udruga
  10. Razno.

U dvorani je fizički bilo prisutno 35 članova LAG-a 5, dok je njih 5 bilo prisutno virtualno (putem Skype-a i drugih aplikacija), što nije bilo dovoljno da se Skupština održi zbog nepostojanja kvoruma. Ustanovili smo da od potrebnih 47 članova za kvorum nije bilo, te je Skupština prema Statutu odgođena za pola sata (u 17:30). U 18:30 se ustanovilo kako i dalje nema kvoruma, te se prema Statutu, Skupština odgađa za 15 dana, te će se odžati na istom mjestu u isto vrijeme u utorak, 20. svibnja.

Neformalnim izlaganjem Maja Cebalo, predsjednica LAG-a 5, i Marija Roglić, tajnica LAG-a 5, upoznale su nazočne s dosadašnjim radom LAG-a 5. Predstavile su ukratko i glavne smjernice prema kojima će se LAG 5 razvijati.

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content