Home » Hrvatska gospodarska komora objavila natječaj za projekt “CAP FOR YOU”

Hrvatska gospodarska komora objavila natječaj za projekt “CAP FOR YOU”

Hrvatska poljoprivredna komora (HPK) dobila je bespovratna sredstva za provođenje projekta CAP FOR YOU u sklopu natječaja Europske komisije „Potpora mjerama informiranja koje se odnose na zajedničku poljoprivrednu politiku (ZPP)“ za 2018. godinu.

 

Cilj projekta „CAP FOR YOU“ (AGRI-2018-2446081) je informirati poljoprivredne proizvođače i mlade o Zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije, o provođenju programima i mjerama te o smjernicama i načinu kako Europska komisija kreira svoje poljoprivredne politike.

U narednom razdoblju  izvršit će se odabir i selekcija deset najuspješnijih projekata. Projekti će se birati putem objavljenog natječaja i prema pristiglim prijavama, u suradnji s Vijećem za odabir (osnovanom u tu svrhu), odabrat će se deset najuspješnijih projekata. Komisiju će sačinjavati: predstavnik Ministarstva poljoprivrede, predstavnik neke od poljoprivrednih udruga, predstavnik akademske zajednice, predstavnik Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te predstavnik HPK.

Na natječaj se mogu prijaviti mikro, srednja i makro poduzeća u sektoru poljoprivredne proizvodnje: OPG-ovi, LAG-ovi, Udruge, Zadruge, Proizvođačke-organizacije i drugi subjekti koji zadovoljavaju gore navedene kriterije.          

Deset izabranih sudjelovat će u daljnjim medijskim promotivnim aktivnostima projekta (putem TV-a, radija, novina, društvenih mreža).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u promoviranju svog projekta financiranog  sredstvima Europske unije mjerama iz Programa ruralnog razvoja, ispunite tražene podatke natječaja u privitku. Podatke pošaljite najkasnije do 3. rujna 2018. na e-mail: tomislava.hodalic@komora.hrs naznakom: ZA PROJEKT ‘CAP FOR YOU’.

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 5. listopada 2018. godine na internet stranici Hrvatske poljoprivredne komore: www.komora.hr.

 

Odjel za regionalni razvoj

Hrvatska poljoprivredna komora

(Croatian Chamber of Agriculture)

Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb

Tel: +385 1 6109 261

Mob: + 385 91 4883 111

e-mail: tomislava.hodalic@komora.hr

 

NatjeYaj_za_prijavu_projekata_31.07.2018..pdf

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content