Home » Hitno se traži volonter EVS-a !

Hitno se traži volonter EVS-a !

Hitno se traži muška ili ženska osoba od 18 do 30 godina, da se pridruži zajednici permakulturnih poljoprivrednih gospodarstava, koja je spremna provesti 6 mjeseci na obiteljskoj farmi Veles, Slovenia, od  1.6.2017. –  30.11.2017. godine. Za 6 mjeseci radnog iskustva volonter će dobit slobodan smještaj, hranu, znanje i  doplatak od 80 € mjesečno. Projekt uključuje mnoge različite teme koje volonter može raditi i razvijati: ekogradnja, vrtlarstvo i poljoprivreda, permakultura, obrazovanje djece i mladeži, upoznavanje i rad s drugim pedagoškim i održivim organizacijama u Sloveniji. Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti hrvatskoj organizaciju za slanje volontera CEDRA.  Osobe za kontakt: […]

Hitno se traži muška ili ženska osoba od 18 do 30 godina, da se pridruži zajednici permakulturnih poljoprivrednih gospodarstava, koja je spremna provesti 6 mjeseci na obiteljskoj farmi Veles, Slovenia, od  1.6.2017. –  30.11.2017. godine.

Za 6 mjeseci radnog iskustva volonter će dobit slobodan smještaj, hranu, znanje i  doplatak od 80 € mjesečno.

Projekt uključuje mnoge različite teme koje volonter može raditi i razvijati: ekogradnja, vrtlarstvo i poljoprivreda, permakultura, obrazovanje djece i mladeži, upoznavanje i rad s drugim pedagoškim i održivim organizacijama u Sloveniji.

Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti hrvatskoj organizaciju za slanje volontera CEDRA.

 Osobe za kontakt:

Petra Jazbec, petrajazbec33@gmail.com – hosting organizacija, Zavod Veles, Zavod za trajni način življenja.

Michael Freer, michaelfreer@gmail.com – organizacija za slanje, Cluster za eko-društveni razvoj i inovacije – CEDRA Split.

Više informacija u privitku.

EVSVelesinvitation.docZ2.docx

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content