Home » Forum obiteljskog smještaja

Forum obiteljskog smještaja

LAG 5 kao član zajednice obiteljskog smještaja poziva Vas na Forum obiteljskog smještaja koji će se održati u utorak 24. ožujka 2015. godine u Hotelu Valamar Lacromu u  organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Dubrovnik i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Forum je namijenjen svim privatnim iznajmljivačima, kao i obiteljskim privatnim gospodarstvima koji pružaju usluge smještaja.

Paralelno s predavanjima na Forumu privatni iznajmljivači će imati priliku razgovarati s raznim poslovnim partnerima koji nude svoje usluge na tržištu (turističke agencije koje se bave rezervacijama, osiguravajuća društva, banke, prodavatelji opreme za apartmane i sl.)

Cilj Foruma je informirati iznajmljivače o zakonskim obvezama, vrstama inspekcija kojima podliježu, mogućnostima sufinanciranje iz EU i domaćih fondova, turističkim kreditima i kartičnom poslovanju za iznajmljivače, povećanju energetske učinkovitosti, smanjenju troškova i podizanju kvalitete kroz automatizirano upravljanje trošilima i dr. Isto tako cilj je ostvarivanje izravne poslovne komunikacije i suradnje između privatnih iznajmljivača i turističkih poslovnih subjekata.

Zainteresirani za sudjelovanje na Forumu mogu se prijaviti na email: ntrojic@hgk.hr

Poziv.pdf

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content