Home » Dvije pozitivne odluke 3. LAG natječaja TO 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

Dvije pozitivne odluke 3. LAG natječaja TO 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odobrila je 10. veljače 2021. godine dvije odluke trećeg LAG 5 Natječaja za provedbu tipa operacije 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” i time potvrdila odluke Upravnog odbora LAG-a 5 od 30. listopada 2020. godine.

Pozitivnim odlukama o rezultatu administrativne kontrole završen je prvi dio Zahtjeva za potporu u skladu s odredbama Pravilnika iz Programa i Natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, koji LAG 5 provodi putem lokalne razvojne strategije (LRS) unutar podmjere 19.2. “Provedba operacija unutar CLLD strategije”. LAG 5 je podnio zahtjeve za potporu u ime i za račun nositelja odabranih projekata.

Odobrena su dva projekta iz Potomja, nositelja:

OPG Prnić Ivica za projekt “Ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju”,
OPG Čalić Marijeta za projekt “Kupnja gospodarskog vozila”.

Ukupan iznos za odobrene potpore iznosi 230.900,68 kuna.

Čestitke nositeljima i želimo im uspješnu realizaciju njihovih projekata!

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content