Home » Donacijski natječaj „Umirovljenici i RWE u akciji!“

Donacijski natječaj „Umirovljenici i RWE u akciji!“

Povodom treće godišnjice poslovanja na hrvatskom tržištu opskrbe električnom energijom, tvrtka RWE Hrvatska pokreće donacijski natječaj pod nazivom „Umirovljenici i RWE u akciji!“.

Cilj natječaja je poticanje inicijativa, projekata i kampanja aktivnog provođenja umirovljeničkih dana naših starijih sugrađana.

Na javni natječaj RWE-a za dodjelu sredstava mogu se prijaviti sve registrirane nevladine udruge, društva i centri koji se bave unapređenjem kvalitete života naših starijih sugrađana.Pobjednici natječaja imaju pravo na maksimalan nepovratni iznos donacije u vrijednosti do 10.000,00 kuna po prijavljenom projektu, odnosno kampanji.

Sve zaprimljene prijave ocijenit će povjerenstvo koje će imenovati RWE. Ključni kriteriji za odabir projekata su: kvaliteta i originalnost projekta, odnosno korisnost projekta za lokalnu/širu društvenu zajednicu i doprinos boljem položaju umirovljenika u društvu.Povjerenstvo će najkasnije do 15.8.2016. odabrati jedan ili više prijavljenih projekata kojima će RWE u suradnji s dobavljačima, partnerima, kupcima i građanima osigurati onaj vid podrške koji je potreban za njihovu realizaciju.

Prijave se primaju od 15.6.2016. do 1.8.2016. Sve potrebne informacije o uvjetima donacijskog natječaja, kao načinu na koji možete prijaviti svoj projekt možete naći u Pravilniku donacijskog natječaja.

Više na;http://www.rwe.hr/~/media/Files/RWE-HR/PDF/Umirovljenici%20i%20RWE%20u%20akciji.ashx?la=hr-HR

KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content