Home » Difuzni hoteli na LAG 5 području, radionica Blutoursystem, Interreg IT-HR

Difuzni hoteli na LAG 5 području, radionica Blutoursystem, Interreg IT-HR

LAG 5 organizira jednodnevnu radionicu DIFUZNI HOTELI NA LAG 5 PODRUČJU u sklopu projekta Blutoursystem, Interreg IT-HR, koja se održava u subotu 14. rujna 2019. od 09:00 do 12:00 sati u vijećnici Grada Korčule, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, Korčula.

Radionicu će voditi predstavnici tvrtke iAudit d.o.o. iz Rijeke u suradnji s predstavnicima Albergo Diffuso Sutrio, jednim od prvih difuznih hotela u Italiji.

Okvirni sadržaji koji će se obraditi na radionici su: regulativa u Hrvatskoj, povijest koncepta u Italiji, analiza slučaja Italija, analiza slučaja Hrvatska, detaljan poslovni plan i studija izvedivosti, organizacijska struktura Italija (pravni oblik organizacije, korporativno upravljanje, odlučivanje, skupština, isplata dobiti i sl.), prodaja i marketing, prijedlozi vezano za organizaciju, uređenje, branding, te odnos s lokalnom zajednicom.

Radionica je namijenjena širokom krugu dionika u turističkom sektoru (privatni iznajmljivači, DMC, hoteli, OPG-ovi, udruge, ustanove, mali i srednji poduzetnici u sektoru turizma), te svima zainteresiranima.

Molimo da svoje sudjelovanje najavite preko e-maila: projekti@lag5.hr.

REALIZIRANO U SKLOPU PROJEKTA
KALENDAR

SVE TEME
POVEZANE VIJESTI
Skip to content