Home » Besplatne edukacije za unapređenje poslovanja – Poslovni uzlet Split

Besplatne edukacije za unapređenje poslovanja – Poslovni uzlet Split

Ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce i Čakovec, a u svibnju prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Split.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 15. svibnja u Domu HV-a (Poljudsko šetalište 1) imati priliku besplatno se educirati na razne teme poput: oglašavanju na Facebooku i Googleu, cloud uslugama, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike, EU fondovima, novim trendovima u turizmu i niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje. 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjer iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onoga što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete naučiti novo ili produbiti i nadograditi već utvrđenja znanja i vještine.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama. Prijaviti se možete na poslovni.hr/st-prijava

ST_program.pdf

POVEZANE VIJESTI
Skip to content