Lokalna akcijska grupa LAG 5

ŽENE INOVATORI U SOCIJALNOM PODUZETNIŠTVU EUROPE

Jeste li vi žena iz Hrvatske, Španjolske ili Grčke, sa strašću za društvene promjene i inovacije, koja traži potporu, savjet i nadahnuće da to ostvari?

 

 

 

WISE JE ZA VAS!

WISE je program cjeloživotnog učenja (LLP), financiran od strane EU, dizajniran da osnaži, podupre i obuči 60 žena u Grčkoj, Hrvatskoj i Španjolskoj, koje žele ostvariti pozitivni društveni utjecaj kroz ideju, projekt, poduhvat ili socijalno poduzeće, ili to već rade.

 

Žene će sudjelovati u šestomjesečnom pilot programu, pomno i po mjeri osmišljenom prema njihovim potrebama, koji se temelji na e- modulima (on-line i off-line), face-to-face radionicama. Svaka sudionica će dobiti neophodne vještine i kompetencije kako bi svoju ideju pretvorila u projekt. Ona će također imati priliku dizajnirati svoju ideju za društvene inovacije i razmisliti o svojoj ulozi u društvenim promjenama, kao dijelu europske mreže žena inovatorica.

 

Provjerite detalje o WISE programu i prijavite se danas! Budite dio programa koji će vam pružiti potporu kako biste otpočeli svoje životno putovanje stvaranja  pozitivnih  promjena u svojoj zajednici.

 

Program WISE za sudionice je besplatan. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika.

Poziv za podnošenje prijava za uključivanje u program je pokrenut 24. studenoga. Rok za prijavu je do 18. prosinca 2014.

 

Website: www.wise4women.eu

FB: wise4women

Contact: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Logo I