Lokalna akcijska grupa LAG 5

Hitno se traži volonter EVS-a !

Hitno se traži muška ili ženska osoba od 18 do 30 godina, da se pridruži zajednici permakulturnih poljoprivrednih gospodarstava, koja je spremna provesti 6 mjeseci na obiteljskoj farmi Veles, Slovenia, od  1.6.2017. -  30.11.2017. godine.

Za 6 mjeseci radnog iskustva volonter će dobit slobodan smještaj, hranu, znanje i  doplatak od 80 € mjesečno.

Projekt uključuje mnoge različite teme koje volonter može raditi i razvijati: ekogradnja, vrtlarstvo i poljoprivreda, permakultura, obrazovanje djece i mladeži, upoznavanje i rad s drugim pedagoškim i održivim organizacijama u Sloveniji.

Svi zainteresirani za volontiranje mogu se javiti hrvatskoj organizaciju za slanje volontera CEDRA.

 Osobe za kontakt:

Petra Jazbec, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - hosting organizacija, Zavod Veles, Zavod za trajni način življenja.

Michael Freer, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - organizacija za slanje, Cluster za eko-društveni razvoj i inovacije - CEDRA Split.

Više informacija u privitku.

Više...

Potrebni statisti za snimanje filma na Pelješcu

Na lokacijama općine Orebić uskoro započinje snimanje igranog filma 'Aleksi', redateljice i scenaristice Barbare Vekarić.

Produkcijska kuća 'Studio dim' za potrebe filma traži statiste s područja općine Orebić, oba spola i bilo koje dobi, za angažman u filmu u razdoblju od 25. travnja do 2. lipnja.

Sve zainteresirane mole da se jave na broj 0916227288 ili na mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Statiranje u filmu će biti honorirano.

Više...

Logo I